SKC

Sportkidsclub organiseert sport- en bewegingsactiviteiten die passen in de belevingswereld van kinderen. De club is bedoeld voor jongens en meisjes van 1,5 tot 15 jaar.

De kinderen worden in leeftijdscategorieën ingedeeld, zodat ze samen met hun leeftijdgenoten kunnen deelnemen aan de activiteiten.

Het leren van nieuwe bewegingsvormen zal met vallen en opstaan gebeuren. Doordat plezier voorop staat, zullen vaardigheden onbewust aangeleerd worden. Sportkidsclub biedt ook de mogelijkheid om ouders/verzorgers te helpen met hun kind(eren) tijdens de sport-en spelactiviteiten. Dit zorgt voor een sterke binding tussen het kind en ouders/verzorgers.

Door al op vroege leeftijd bezig te zijn met sport- en spelactiviteiten is de kans kleiner dat de kinderen te maken krijgen met overgewicht. Daarbij hebben ze al een basis voor hun verdere persoonlijke en motorische ontwikkeling De activiteiten worden binnen gegeven in een gymzaal. De ruimte is voorzien van allerlei voorzieningen zoals een kleedruimte, toilet en douche, etc.Wie zijn wij?

 • L: Moha Zrikih R: Wouter den Drijver
 • Mijn naam is Moha Zrikih.
 • Ik ben gespecialiseerd in het organiseren van bewegingsactiviteiten voor kinderen en volwassenen. Dit doe ik ook voor specifieke doelgroepen die een (lichte) vorm van beperking hebben. Ik heb de sportopleiding Sport en Bewegen LOBOS niveau 4 gedaan. Ook heb ik een aantal jaren als voetbaltrainer gewerkt bij verschillende voetbalverenigingen.
  Naast sportkidsclub ben ik werkzaam als sport en bewegingscoördinator in Amsterdam. Ik begeleid sportleiders die sportlessen verzorgen. Daarnaast organiseer ik diverse projecten, zoals atletiek clinics, golf- en voetbaltoernooien.

  Mijn naam is Wouter den Drijver.

  Ik ben gespecialiseerd in bewegingsactiviteiten voor kinderen en volwassenen. Ik heb de sportopleiding CIOS te Overveen gedaan. Daarnaast heb ik mijn voetbalopleiding Trainer Coach 2 behaald. Ik geef ook ski-en snowboardlessen op een indoorbaan en in de sneeuw. Tevens ben ik gespecialiseerd op het gebied van fitness.

  Als aanvulling op mijn persoonlijke ontwikkelingen en competenties heb ik net een studie HBO Kinder-en ontwikkelingspsychologie gedaan.